Huti Ota Tre ponovo na banjalučkom Demofestu

Zaječarski bend Huti Ota Tre plasirao se na ovogodišnji Demofest, koji će biti održan od 20. do 22. jula u Republici Srpskoj.

Osim ovog zaječarskog benda, u sastavu: Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara i  Davor Jevtić – vokal, još 29 demo bendova, od 470 prijavljenih, će se  takmičiti na tvrđavi Kastel u Banjaluci za nagrade i priznanja jubilarnog izdanja festivala.

Bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Ovo će im biti drugi nastup na Demofestu, gde su prošli put dogurali do polufinala. Bili su pobednici po oceni publike na 47. Gitarijadi, Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, kao i do polufinala Music Testa, a takmičili su se i na ovogodišnjem Bunt rok festivalu.

foto: Mikica Andrejić

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *