Najmlađi članovi Kik boks kluba “019FT” iz Zaječara osvojili zlato, srebro i bronzu

Proteklog vikenda u Aleksincu je održano prvenstvo centralne Srbije u disciplini K-1, a predstavnici kik boks kluba “019FT” iz Zaječara bili su najmladji članovi: Luka Mihajlović, Filip Curović i Nemanja Radenović, koji su doneli šampionsku titulu, jedno srebro i jednu bronzu svom klubu. 

Luka Mihajlović je bio odličan u polufinalnoj borbi, koju je nokautom završio već u prvoj rundi u svoju korist, isto to je ponovio i u finalu i postao šampion centralne Srbije u kategoriji 32 kg disciplina K-1.

Filip Curović, kome je ovo bio prvi meč, nije uspeo da dodje do finala. Njega je u polufinalu zaustavio takmičar iz Vranja i meč je izgubio sudijskim rezultatom 2:1. Na kraju za Filipa 3. mesto i bronzana medalja, odlična za početak takmičarske karijere.

Nemanja Radenović nastupio je u kategoriji do 37 kg u finalu, ali ni on nije uspeo da dodje do pobede protiv iskusnijeg protivnika, pa je tako Nemanja osvojio 2. mesto. Nemanji je ovo takodje prvi nastup u kik boksu i odličan uspeh za početak.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *