Akteri spremni za boks spektakl u Zaječaru 21. aprila

ZAJEČAR BOXING NIGHT biće održan 21. aprila, u 20 sati, u Sportskoj hali na Kraljevici, a bokseri će se boriti za naslove šampona Srbije, u lakoj i teškoj kategoriji.

Ljubitelji boksa u Zaječaru imaće priliku da uživaju u dve borbe. Kako je već najavljeno rukavice će ukrstiti Nikola Magovac iz Beograda i Šerif Gurdijeljac iz Novog Pazara u lakoj kategoriji, a za šampionski pojas boksovaće i dva teškaša – Dušan Krstin iz Subotice protiv Miljana Rovčanina iz Beograda. Ovaj dugo očekivani duel konačno je dogovoren posredstvom Balkan Boksinga.

Promoter mečeva je pevač Željko Vasić, koji će ih u ringu lično najaviti.

Teškaši su istakla da su maksimalno spremni i motivisani za pobedu, da dugo čekaju na ovaj susret.

“Rovčanina dugo čekam na megdan, jer znam da sam bolji i da ću ga sigurno nokautirati do pete runde. On je samo izvikan bokser, koji nije imao protivnika kao što sam ja. Osetiće šta je boks u Zaječaru” – samouveren je Krstin.

Miljenik ženske publike, lepi i atraktivni momak iz Beograda Miljan Rovčanin kaže da će sve reći u ringu.

“Cenim svakog protivnika, pa i Krstina. Meč će biti uzbudljiv, a ja neću previše da pričam ovako, nego ću u ringu to da objasnim. Neka bolji pobedi”.

Dan pre mečeva, u četvrtak u 13 sati i 30 minuta, biće održano zvanično merenje boksera i najavna konferencija za medije u prodavnici Sportvisiona u Zaječaru.

Ulaznice za Zaječar Boxing night otkupila je firma “Agromehanika” i zahvaljujući tome ulaz će biti besplatan za sve ljubitelje ove plemenite veštine.

 

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *