Loš vikend za zaječarske sportiste

Odbojkaši Timoka poraženi su na gostovanju u Bavaništu sa 3:1 u 20. kolu Prve B lige Srbije. Sledeći meč na programu je u subotu 8. aprila, kada Zaječarci dočekuju ekipu Užica.

Odbojkašice Zaječara poražene su u derbiju Druge lige Istok od ekipe Bora rezultatom 3:1. Narednog vikenda Zaječarke gostuju ekipi Kuršumlije.

Košarkaši Mladosti poraženi su na gostovanju u Aleksincu od Jastrepca sa 86:76, u 23. kolu Prve regionalne lige Istok. Idući protivnik zaječarskih košarkaša je ekipa Radana iz Lebana. Utakmica je na programu u nedelju 9. aprila u hali SPC “Timok”.

Rukometašice Mladosti izgubile su na svom terenu od ekipe Đerdapa iz Kladova sa 31:25. Sledećeg vikenda izabranice trenera Tasića gostuju u Prokuplju, ekipi Topličanina.

Loš vikend zaječarskih klubova upotpunili su i rukometaši Mladosti, koji su poraženi u Boljevcu od ekipe Rtnja sa 15 golova razlike. Prilika za popravni je za vikend, kada u Zaječar stiže ekipa Paraćina.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *