Premijera mjuzikla SVETIONIK (VIDEO)

Sinoć je u Pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmiović” u Zaječaru premijerno odigran komad “Svetionik” u izvođenju grupe Music and Drama Lab, koji vode profesorke Vesna Nedeljković Aleksandra Stojanović. Nova predstava je svojevrsni omaž i pozdrav proleću.

Srednjoškolci koji glume u predstavi, za samo mesec dana, sami su osmislili koreografiju, recitovali poeziju poznatih pesnika, pevali pesme o ljubavi, plesali, glumili, a svaki njihov pojedinačni nastup bio je propraćen gromoglasnim aplauzima i ovacijama iz publike.

Srednjoškolce okupljene u grupi Music and Drama Lab, i ovoga puta su do cilja uspešno dovele profesorke Aleksandra Stojanović i Vesna Nedeljković. 

“Svetionik” je četvrta predstava koju je priredila ova dramska grupa. Pre ove, srednjoškolci su pripremili i predstave: Retrovizor, Alternativa i Ja nisam moja Dijagnoza.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *