The Cult 30. juna na 51. zaječarskoj Gitarijadi

Zaječarska Gitarijada ove godine biće održana od 28. juna do 1.jula, a 30. juna nastupiće legendarni sastav The Cult, što su oni potvrdili i na svojoj zvaničnoj FB stranici. 

Ovu informaciju potvrdio nam je u telefonskom razgovoru Željko Vasić, predsednik organizacionog odbora najstarije rok manifestacije u Evropi i dodao da će uskoro biti održana i konferencija za novinare, na kojoj će biti izneto više detalja o ovogodišnjem festivalu.

Ono što je već danas izvesno je i da će uoči Gitarijade biti održano i nekoliko Mini kvalifikacionih Gitarijada u Novom Sadu, Vršcu, Kraljevu, Kikindi, Subotici, Kosovskoj Mitrovici, Aranđelovcu, Novom Pazaru, Smederevu, Čačku, Prokuplju, Osijeku, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Užicu, ali i u Madjarskoj, Rumuniji i Bugarskoj…

Podsetimo, Privremeni organ grada Zaječara, na sednici održanoj 27. februara ove godine doneo odluku da se organizacija Gitarijade  poveri novoosnovanom Udruženju “GITARIJADA FEST” i to na period od pet godina.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *