Rezultati zaječarskih sportista od proteklog vikenda

Odbojkaši Timoka savladali su Zaslon iz Šapca sa 3 : 2 u 19. kolu Prve B lige Srbije. Narednog vikenda, Zaječarce očekuje gostovanje ekipi Bavaništa. Zaječarske odbojkašice slavile su na gostovanju u Nišu sa maksimalnih 3 : 0 protiv ekipe Desetke. Derbi meč čitave sezone Druge lige “Istok” na programu je u nedelju 2. aprila u hali “SPC” Timok, kada će od 14 časova Zaječarke dočekati ekipu Bora. 

Fudbaleri Timoka odigrali su 0 : 0 u Trsteniku sa ekipom “Prve petoletke” u 18. kolu Srpske lige “Istok”. Naredna utakmica je u subotu 1. aprila kada u Zaječar stiže ekipa niškog Car Konstantina.

Košarkaši Mladosti savladali su ekipu “Prokuplja” rezultatom 103 : 99 u 22. kolu Prve regionalne lige “Istok”. Zaječarce sledećeg vikenda očekuje gostovanje u Aleksincu, ekipi Jastrepca.

Rukometašice Mladosti dočekuju “Naisu” iz Niša sutra od 18 časova u hali “SPC” Timok na Kraljevici u odloženom susretu 14. kola Prve lige “Istok”. Posle meča sa Nišlijkama, Zaječarke već za vikend očekuje novi susret na domaćem terenu sa Jastrepcom iz Blaca.

Rukometaši Mladosti savladali su u komšijskom derbiju Knjaževac sa 35 : 32 u prvom kolu prolećnog dela  Druge lige “Istok” a izabranike Slobodana Dojčinovića za vikend čeka gostovanje u Boljevcu, prvoplasiranoj ekipi Rtnja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *