Promocija albuma zaječarskog benda Huti Ota Tre u Negotinu (VIDEO)

Zaječarski Bend Huti Ota Tre promovisaće večeras (subota 18. mart) u Negotinu svoj album prvenac snimljen u čast Branislava Nikolića – Floksija, njihovog gitariste koji je preminuo 2015. godine.  Koncert će biti održan u Caffe klubu Cinema sa početkom u 22 sata, a cena ulaznice je 100 dinara.

Album prvenac se pojavio 10. februara ove godine, na dan Floksijevog rođenja i u njegovu čast. Na albumu se nalazi 7 pesama, simbolično, kao prva cifra u imenu benda, što verovatno znači da će na drugom biti 8.

Bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Publika je ove momke proglasila najboljima na 47. zaječarskoj Gitarijadi. Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, kao i do polufinala Music Testa, banjalučkog Demofesta i Bunt Rok Festivala…

Bend Huti Ota tre nastupa u sastavu: Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara i Davor Jevtić – vokal.

YouTube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=_RwgYSIfu2s&list=PL2fgBuOGQk_4AFDhFq8fq6kqZHxw9d2jb


Download albuma:  https://drive.google.com/drive/folders/0BxsTDmcfnYdWRVRmT1dDV0Z3M0E 

Fb page:  https://www.facebook.com/HutiOtaTre


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *