Marčelo nakon četiri godine gostuje u Omladinskom centru u Zaječaru

Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, vraća se u četvrtak, 16. marta u zaječarski Omladinski centar, nakon 4 godine! Marčelo će u opuštenoj atmosferi razgovarati sa mladim ljudima o svom radu, inspiraciji, počecima i budućim planovima i biće spreman da odgovori na sve ono što bude zanimalo prisutne. Ulaz je besplatan, a početak je zakazan za 18 časova.

Marčelo (Marko Šelić) je vrlo posvećen umetnik, uspešan hip-hop muzičar i istaknut tekstopisac. Bavi se alternativnom scenom, a sarađuje i sa kolegama iz drugih žanrova koji plivaju u tim vodama. Rođen je 22. januara 1983. godine u Paraćinu, gde je proveo detinjsvo i velik deo mladosti. Upisuje književnost na Filološkom fakultetu i seli se u Beograd radi studija i daljeg usavršavanja. Pravi je primer za postizanje uspeha kroz obrazovanje, ulaganje ogromne količine energije u ono što radi i kroz upornost u zalaganju za prave vrednosti. On je dokaz da “multitasking” ne mora da idei na uštrb kvaliteta. Iza sebe ima četiri studijska albuma, dva romana i zbirku raznovrsnih tekstova, urednik je strip redakcije „Veseli četvrtak“ , a trenutno radi na petom studijskom albumu pod nazivom „Napet šou“ i nastavcima triologije „Malterego“. 

Događaj je deo projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *