Gradska izborna komisija propisala obrasce za podnošenje izbornih lista za odbornike Skupštine grada Zaječara

Gradska izborna komisija Zaječar, na jučerašnjoj sednici, propisala je obrasce za podnošenje izbornih lista za odbornike Skupštine grada Zaječara na lokalnim izborima zakazanim za 23. april.

Političke stranke, koalicije političkih stranaka i grupe građana ove obrasce mogu preuzeti sa sajta grada Zaječara: www. zajecar.info, sekcija „DOKUMENTI-OBRASCI“, ili u Informativno-uslužnom centru Gradske uprave Zaječar, svakog radnog dana od 7:30-15:30 časova.

Izborne liste za odbornike Skupštine grada Zaječara mogu se dostaviti Gradskoj izbornoj komisiji najkasnije do 7. aprila u ponoć. Izborne liste, podnosioci mogu podnositi svakog radnog dana od 7:30 – 15:30 časova, a nakon utvrđenog radnog vremena, odnosno neradnim danom, najkasnije do 20 časova, s tim da se njihovo podnošenje, u tom slučaju, mora najaviti sekretaru Gradske izborne komisije, kako bi se obezbedilo prisustvo članova Komisije.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *