Rezultati zaječarskih sportista

Zaječarski odbojkaši i odbojkašice zabeležili su pobede minulog vikenda, dok su košarkaši poraženi.

Odbojkaši Timoka savladali su minulog vikenda Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca posle velike borbe rezultatom 3:2 u 15. kolu Prve B lige Srbije. Zaječarcima je ovo sedma pobeda u sezoni i trenutno zauzimaju 7. mesto na prvenstvenoj tabeli. U narednom kolu Timok gostuje u Kruševcu, ekipi Antene.

Odbojkašice Zaječara nastavile su pobedonosni niz i u Alekscincu i sa ubedljivih 3:0 odnele sva tri boda sa ovog gostovanja. Zaječarke su posle 16 odigranih kola na deobi 1. mesta tabele sa ekipom Bora, a narednog vikenda, u okviru 17. kola Druge lige “Istok” dočekuju ekipu Majdanpeka. 

Košarkaši Mladosti poraženi su na gostovanju u Vladičinom Hanu od ekipe Morave rezultatom 97:89. Zaječarce i narednog vikenda očekuje gostovanje, ovog puta direktnom konkurentu u borbi za opstanak, ekipi Kuršumlije. 

Fudbaleri Timoka ostvarili su pobedu i u drugoj pripremnoj utakmici pred nastavak takmičenja u Srpskoj ligi. Na gradskom stadionu na Kraljevici u subotu 25. februara, Zaječarci su slavili protiv ekipe Šarbanovca sa 3:0. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *