Konkurs za profesionalne trenere

Coca-Cola sistem u Srbiji i ove godine organizuje javni konkurs za ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost, koji će biti otvoren do 9. marta. Poziv važi za profesore fizičke kulture i sertifikovane trenere koji bi u periodu od aprila do novembra realizovali besplatne javne treninge u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije.

Cilj Coca-Cola sistema je da u drugom po redu Nacionalnom programu besplatne rekreacije učestvuje svih 40 opština u kojima postoje teretane na otvorenom, a gradovi u kojima su potrebni treneri su: Beograd, Novi Kneževac, Šid, Sjenica, Loznica, Boljevac, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Osečina, Lajkovac, Valjevo, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Bačka Palanka, Obrenovac, Raška, Kovin i Leskovac.

Na ovogodišnji konkurs se mogu prijaviti diplomirani studenti fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, visokih akreditovanih strukovnih škola koje imaju smer za sportske trenere, kao i fitness instruktori sa drugim oblikom odgovarajuće edukacije za koju su obavezni da prilože diplomu ili sertifikat. Potrebno je da kandidati imaju minimum jednu godinu radnog iskustva na poziciji trenera, da protiv njih nije pokrenut krivični postupak i da nisu prethodno osuđivani. Proces odabira odvija se kroz više faza – onlajn prijava, testiranje, procena veština i intervju, a u selekciji kandidata učestvuju stručni predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola Sistema u Srbiji. 

Prijava se obavlja na sajtu www.coca-colaaktivnezone.rs ili na fejsbuk stranici Fabrika radosti, a uz onlajn prijavu potrebno je priložiti i radnu biografiju. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *