Zaječarski bend HUTI OTA TRE plasirao se u dalje takmičenje Bunt Rok Festivala 2017.

Bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Publika je ove momke proglasila najboljima na 47. Gitarijadi. Dogurali su do finala BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, kao i do polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta.

Bend je, posle nekoliko kraćih pauza, ponovo stao na noge. Prerano ih je napustio Branislav Nikolić – Floksi, pa više od godinu dana nigde nisu svirali. Album prvenac će, napokon, ugledati svetlost dana 10. februara, na dan njegovog rođenja i u njegovu čast. Na albumu će se naći 7 pesama, simbolično, kao prva cifra u imenu benda, što verovatno znači da će na drugom biti 8… 

Trenutno nastupaju u izmenjenom sastavu (Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Mihailo Grbić – gitara, Davor Jevtić – vokal). U planu su koncertne promocije novog albuma širom Srbije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *