Pobeda odbojkaša i odbojkašica, poraz košarkaša

Odbojkaši Timoka savladali su ekipu Bečeja sa 3:1 u 12. kolu Prve B lige Srbije. Zaječarci su posle drugog trijumfa u nizu stigli do 6. mesta na tabeli sa 19 osvojenih bodova. Narednog vikenda, Timok očekuje gostovanje u Sremskoj Mitrovici, ekipi “Srem Itona”.

Odbojkašice Zaječara savladale su niški “Stampedo” rezultatom 3:0 u setovima u meču odigranom u nedelju 5. februara u hali SPC “Timok” na Kraljevici. Zaječarke su posle 13 odigranih kola druge na tabeli Druge lige “Istok” sa 35 osvojenih bodova. U narednom kolu, odbojkašice “Zaječara” gostuju četvrtoplasiranom Pirotu, 11. februara. 

Košarkaši “Mladosti” izgubili su i drugu utakmicu u nizu. Ovog puta Zaječarci su poraženi u hali na Kraljevici od Sokobanje sa 101:70. Posle novog ubedljivog poraza, Mladost je 12. na tabeli Prve regionalne lige “Istok” sa 20 bodova. Narednog vikenda Zaječarce očekuje teško gostovanje u Surdulici, ekipi Radnika. Meč 16. kola na programu je u subotu 11. februara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *