U Crvene armije noćas obustavljen saobraćaj zbog pucanja vodovodne cevi

Zbog pucanja glavne vodovodne cevi u ulici Crvene Armije u Zaječaru, bez vode su potrošači u većem delu ove ulice od Vražogrnačke rampe do Ivana Gorana Kovačića i u poprečnim ulicama. Radnici su na terenu i očekuje se da kvar bude otklonjen do 17 sati, rekao je za T1 televiziju direktor JKP “Vodovod” Marko Paunović.

Zbog oštećenja na kolovozu zbog pucanja cevi, oko ponoći je obustavljen i saobraćaj u ovom delu grada za sva vozila. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija. Alternativni putni pravci su iz pravca Negotina za Paraćin na državni put IB-35, pa zatim na državni put IB-36, a iz pravca Zvezdana kroz Zaječar za Negotin sa državnog puta IIA-165 u ulicu Čegarsku, Miročku, Generala Gambete, Hajduk Veljkovu pa na državni put IB-35.

Takođe, iz Odeljenja za vanredne situacije Zaječar obaveštavaju da će zbog kvara na vodovodnoj mreži do 15 sati bez vode biti i naselje Cerak i Nevesinjska ulica. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *