Čiste se ulice II i III prioriteta u Zaječaru

U Timočkoj krajini je pretežno vedro vreme a ponegde duva umeren do jak vetar promenljivog pravca. Kolovozi I prioriteta su vlažni i ponegde ima snega od 1-3 cm. Snega od 5-10 cm ima na putevima II i III prioriteta. Vidljivost je dobra, izuzev na Čestobrodici gde je smanjena na 30-50 metara.

Prema podacima PZP-a Zaječar, noćas su čišćene ulice u gradu II prioriteta. Na cišćenju su angažovane tri mašine. Zbog niskih temperatura posipana je so na kritičnim mestima u gradu (usponi, raskrsnice, kružni tokovi saobraćaja, raskrsnice sa semaforskom signalizacijom, pružni prelazi i prilazi ustanovama od javnog značaja).

Po završetku čišćenja ulica II prioriteta u toku današnjeg dana nastaviće se čišćenje ulica III prioriteta u koji spadaju sve asfaltirane ulice u gradu. 

Po nalogu nadzornog organa iz Gradske uprave biće očišćen i put od Vražogrnačkog mosta do ŽelezniČkog mosta.

Dva kamiona ce ići u obilazak i čišćenje opštinskih-lokalnih  puteva i to:

Prvi kamion:  V.Jasikova – M.Jasikova – Glogovica – Salaš – Metriš – Brusnik Ž.stanica – Tabakovac u povratku V.Jasikova – Glogovica – Salaš

Drugi kamion: V.Jasikova – Salaš – Mertiš – Klenovac – Brusnik – Tabakovac i vraća se istom relacijom nazad.

U slučaju potrebe, tj, dodatnih naloga vozila će ići i na ostale relacije, saopštavaju iz PZP-a.

 

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *