Topla porodična atmosfera u hladnim zimskim danima

U maloprodajnim objektima supermarketa “Tekijanka” u Kladovu, Negotinu, Majdanpeku i Boru, mnogo radosti bilo je ovih prazničnih dana za potrošače, za najmlađe, ali i za zaposlene. Prepune police, mnoštvo akcijskih artikala, puna kolica s robom, samo su neki od detalja koji su prethodnih dana bili zabeleženi u njihovim prodajnim objektima.

A onda je mališanima u svim ovim gradovima došao Deda Mraz i podelio ukupno 300 novogodišnjih paketića, a predškolcima u Ustanovi “Neven” u Kladovu, “Tekijanka” je poklonila TV. Prve bebe rođene u pomenutim gradovima i njihove porodice osim bebi paketima, darivane su i sa po 30.000 dinara. 

U ovom društveno odgovornom preduzeću mislili su i na porodice slabijeg materijalnog stanja kojima je obezbeđena besplatna kupovina pred novogodišnje praznike.

Darivane su i česnice sa zlatnikom svim hramovima u Kladovu, Negotinu, Boru i Majdanpeku.

I to je samo kraj jedne kalendarske godine i ulazak u novu za koju “Tekijanka” već ima planove. Za pravoslavnu Novu godinu posetiće bolnicu u Majdanpeku kojoj će donirati TV i 50 kompleta posteljina…

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *