Pojedine škole na teritoriji grada Zaječara ostale bez đaka zbog neprohodnih puteva

Prigradski autobuski saobraćaj, usled novih snežnih padavina otežano funkcioniše. Do mnogih zaječarskih sela autobusi nisu jutros uspeli da dođu, tako da jedan broj đaka nije uspeo da stigne do svojih škola.

Autobus koji saobraća do Lasova, jutros je stigao samo do Lenovca, dok je autobus koji saobraća u salaškom kraju, stigao samo do Salaša, jer putevi ka Brusniku, Metrišu i prema Tabakovcu nisu očišćeni.  

Put za Čokonjar takođe jutros nije bio prohodan, pa autobus nije stigao ni do ovog sela, a autobus koji je pošao ka Marinovcu stigao je samo do Vrbice i Zagrađa.

Do svog odredišta nije stigao ni autobus koji saobraća do Šipikova i Halova, uspeo je da dođe samo do Velikog Izvora, a autobus ka Planinici je stigao do Lubnice.

U agenciji “Nikolić prevoz” koja prevozi putnike u gradskom i prigradskom saobraćaju u Zaječaru ističu da su problem i putevi koji su očišćeni od snega, jer nisu bačeni so i rizla pa su kolovozi zaledjeni, a dodatni problem predstavljaju i okretnice u selima koje takodje nisu očišćene.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *