“Moto Deda Mraz” ponovo u akciji

Organizatori manifestacije “Moto Deda Mraz” čiji je jedini cilj da obraduje što više mališana u Zaječaru, ove godine odlučili su da paketiće podele deci koja se nalaze na Dečjem odeljenju Opšte bolnice u Zaječaru i nemaju priliku da dožive prednovogodišnju atmosferu jer su u bolničkim krevetima. Takođe, čuvene vreće iznenađenja ekipa motorizovanih Deda Mrazeva donela je i deci koja borave u Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine “Oblutak”.

Tradicionalno, “Moto Deda Mraz” se parkirao na Trgu oslobođenja i podelio malim Zaječarcima slatkiše. Deca su se fotografisala na motorima, sa brojnim Deda Mrazevima koji su bili raspoloženi za poziranje.

Inače, ova manifestacija održava se u Zaječaru od 2010. godine i glavni inicijator je Moto klub “Trijumf”, a danas su se akciji priključili MK “Feniks” iz Grljana, MK “Ložači” iz Minićeva, kao i bajkeri koji nisu članovi moto klubova. Slične akcije organizuju se širom Srbije od 2007. godine, krajem decembra motoristi oblače kostime Deda Mraza i dele paketiće najmlađima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *