Promocija knjige “Rokenrol u kandžama interneta” u četvrtak u Zaječaru

Ustаnovа Centаr zа kulturu i turizаm CEKIT organizovaće u četvrtak, 8. decembra, u prostorijama zaječarskog Omladinskog centra, od 20 sati, promociju knjige “Rokenrol u kandžama interneta” autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera. 

Ovom prilikom će biti najavljeno i otvaranje YouTube TV Kanala “Time Machine Music TV”. Iste večeri, biće promovisana zbirka pesama “Seljobriti”, autora Branislava Bašića Pekara, koji uvek ide uz dobar rokenrol. Pored obraćanja autora knjiga, program će svojim nastupom obogatiti i poznati zaječarski  muzičari: Aleksandra i Icke (Madicine band), VIS Novi Dan i Momčilo Moša Radenković (Zlatni Prsti). 

„Rokenrol u kandžama interneta“ autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera predstavlja izdanje, koje suočava aktere ovdašnje muzičke priče, sastave i izvođače sa njihovim prihvatanjem novog, ali već sve prisutnog načina promocije i prezentacije svojih radova i karijera u novonastalim okolnostima, gde prisustvo u on-line medijima predstavlja najvažniji način trasiranja puta i poruke od artista, do neposrednog konzumenta. Kako se ko i na koji način snalazi u svemu tome, da li veći efekat u reklamiranju proizvodi internet sa svojim mrežama, ili oni stari godinama egzistirajući mediji? 

Da li TV, radio i novine polako prepuštaju svoj značaj internetu, saznaćete iz brojnih odgovora, analiza, razmišljanja u ovoj knjizi. „Rokenrol u kandžama interneta“ obavezno je štivo i vodič kroz savremeni trenutak novog načina promocije, ne samo rock kulture. 

Intervjue je priredio Predrag Jovanović, tekstove o izvođačima napisao je Branimir Lokner, dok zvanične fotografije ovog izdanja potpisuje fotograf poznat pod pseudonimom Wood RS. 

Promocija knjige „Rokenrol u kandžama interneta“ u petak će biti organizovana u Boru, a do sada je predstavljena u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *