Zaječarske odbojkašice i rukometašice uspešne tokom proteklog vikenda

Ženski rukometni i odbojkaški klub iz Zaječara zabeležili su protekle subote pobede. Rukometašice Mladosti savladale su ekipu Radana iz Lebana sa 31 : 18 u 11. kolu Prve lige “Istok”. Zaječarke su na taj način jesenji deo takmičenja završile na 8. mestu tabele sa 7 osvojenih bodova. Sledi pauza, a nastavak takmičenja izabranice Branislava Tasića očekuje početkom februara.

Odbojkašice Zaječara slavile su u Lebanu, protiv Radana sa maksimalnih 3 : 0 u setovima u 8. kolu Druge lige “Istok”. Zaječarke su prve na tabeli sa 23 osvojena boda, kao jedina neporažena ekipa. 

U nedelju, odbojkaši Timoka poraženi su na gostovanju u Šapcu od ekipe Zaslona sa 3 : 1 u meču 8. kola Prve B lige. I pored poraza, Zaječarci ostaju na 7. mestu tabele sa 11 osvojenih bodova.

Košarkaši Mladosti savladali su Jastrebac iz Aleksinca rezultatom 80 : 75 u 10. kolu Prve regionalne lige “Istok”. Posle pobede na domaćem terenu, Zaječarci se nalaze na deobi 9. mesta prvenstvene tabele sa 14 bodova, koliko su sakupile i ekipe Niša, Radana i Kuršumlije. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *