Timočki Naučni Tornado sutra u OŠ “Desanka Maksimović” (VIDEO)

U Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” u Zaječaru, sutra se organizuje Karavan nauke 2016. pod nazivom Timočki Naučni Tornado.

Festival se otvara danas popodne u 17 sati, sa predstavom “Znamo šta je H2O” u sali Muzičke škole, a eksperimenti su u subotu od 10 do 14 sati.

Organizatori Timočkog naučnog tornada su OŠ “Desanka Maksimović“ u  Zaječaru, Tehnički fakultet u Boru, Tehnička škola Bor, Društvo mladih istraživača Bor i Fondacija “Dr Berislav Ristić Berko”. Finansijsku podršku je pružilo Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine RS.

Pored niza demonstracija i eksperimenata iz fizike i hemije, u sklopu festivala održavaju se prezentacije i mini-radionice iz biologije, matematike, informatike i astronomije, rekao nam je Nebojša Milijić, direktor Osnovne škole „Desanka Maksimović“.

 

Ovaj prilog sufinansiran je sredstvima Grada Zaječara a stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *