Timok na 8. mestu na kraju jesenje fudbalske sezone

Fudbaleri Timoka završili su jesenji deo sezone u Srpskoj ligi “Istok”. Zaječarci su deklasirali Vlasinu sa 4:0 u meču odigranom na gradskom stadionu na Kraljevici. Timok je posle 15 odigranih kola 8. na tabeli Srpske lige “Istok” sa 22 boda. 

Rukometaši Mladosti savladali su u ekipu Đerdapa iz Kladova sa 22:19 u 6. kolu Druge lige “Istok”. Ovo je drugi trijumf Mladosti u sezoni i trenutno su 4. na prvenstvenoj tabeli.

Zaječarske rukometašice nisu bile uspešne poput muških kolega. Iskusnija ekipa Žitorađe odnela je bodove iz hale na Kraljevici, Mladost – Žitorađa 17:28.

Odbojkaši Timoka poraženi su na teškom gostovanju u Kruševcu, od ekipe Napretka sa 3:2 u setovima. Zaječarci i pored poraza ostaju na 8. mestu tabele Prve B lige sa 8 osvojenih bodova. 

Košarkaši Mladosti poraženi su u hali SPC “Timok” na Kraljevici od ekipe Niša rezultatom 85:97. Mladost je posle osam kola 10. na tabeli Prve regionalne lige “Istok” sa 11 bodova.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *