Boljevac obeležava Dan opštine

Dan opštine Boljevac, 10 septembar, biće obeležen u petak 9. septembra, a na svečanosti povodom praznika, biće dodeljena najviša opštinska priznanja. 

Septembarska nagrada Boljevca, ove godine je dodeljena preduzeću “Unimer” Kruševac, za društveno odgovorno poslovanje na području opštine i mladom frulašu Urošu Milanoviću, za postignute uspehe na brojnim frulaškim takmičenjima. 

Na svečanoj sednici će biti dodeljene i zahvalnice: Rukometnom klubu Rtanj za pedesetogodišnjicu uspešnog rada, Košarkaškom klubu Rtanj, za plasman u viši rang takmičenja, Evi Caranović, članici boljevačkog karate kluba, za uspehe na medjunarodnim takmičenjima i mlekari “7. juli” Podgorac, za rezultate poslovanja. 

Novčane nagrade, zahvalnice, knjige i računare, dobiće učenici generacije u protekloj školskoj godini, kao i učenici koji su bili uspešni na okružnim i republičkim takmičenjima. 

U čast dana opštine, na gradskom trgu u Boljevcu, 9. septembra će biti održan koncert Dejana Petrovića. 

                                                                          
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *