Uhvaćeni lopovi koji su harali Borom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su 20 teških krađa i krađa, koje su se u protekla dva meseca dogodile na teritoriji opštine Bor i identifikovali deset lica osumnjičenih da su počinili ova krivična dela. 

Sumnja se da su muškarci starosti 27 i 28 godina iz Bora obili devet parkiranih vozila iz kojih su otuđili akumulatore, kao i da im je saučesnik u tri krivična dela bio sugrađanin star 28 godina.

Policija je identifikovala i muškarca starosti 22 godine koji se sumnjiči da je sa zgrade Doma kulture u Boru otuđio bakarne limove, a iz Vatrogasnog doma mesingane predmete.

Takođe, rasvetljena je i krađa zlatnog nakita iz stana u Boru, za koju je osumnjičen muškarac star 32 godina. On se tereti i da je zajedno sa sugrađaninom starim 36 godine uzeo novac iz dva parkirana automobila.

Policija je pronašla i dvojicu mladića iz Bora starosti 20 i 16 godina koji su osumnjičeni da su obili pet prodavnica i kafića iz kojih su odnosili robu i novac.

Sumnja se da su dvojica muškaraca starosti 23 i 21 godinu obili kuću u Boru iz koje su odneli dva televizora i lap top. 

Protiv svih osumnjičenih biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *