Pretučena devojka nastaviće lečenje na VMA (VIDEO)

Jedini svedok jučerašnje tragedije u zaječarskom naselju Kraljevica, kada je Milen Milenović (31) bacio kroz prozor sa osmog sprata svoju nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43), a potom i on skočio za njom i ubio se, je ćerka iz prvog braka ubijene Tatjane – Marija Ranđelović (23). 

Ona se trenutno nalazi na ORL odeljenju zaječarske bolnice zbog teških telesnih povreda u predelu lica i potresa mozga, koje joj je neposredno pre tragedije naneo Milenović. Kako saznajemo od direktora ZC Zaječar Stanislava Tadića, ona će sutra biti prebačena u Beograd na VMA radi daljeg lečenja.

Direktor Tadić dodaje da je do jutros na dečjem odeljenju ZC Zaječar bila i osmomesečna beba stradalog para koja je takođe bila u stanu kada se drama odigravala, ali ona nije imala povrede. Trenutnu brigu o njoj preuzeo je Centar za socijalni rad u Zaječaru. 

Kako smo danas nezvanično saznali, ubijena Tatjana nije prijavljivala supruga za zlostavljanje, a on je pre desetak godina zbog ljubavnih problema skočio sa četvrtog sprata zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i slomio nogu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *