Emocije i nostalgija na koncertu Zlatnih prstiju (VIDEO)

Zaječarska legendarna grupa Zlatni prsti, ovogodišnji “rokonačelnici” jubilarne 50. Gitarijade, priredili su svojim sugrađanima još jedan koncert za sećanje. Na košarkaškom igralištu, mestu okupljanja sportista i ljubitelja rokenrola, braća Radenković uz pomoć prijatelja, podsetili su publiku na svoje hitove iz osamdesetih. Gosti su im bili članovi hora Lavirint i bend Sigma iz Novog Pazara.  Polovinom prihoda od simbolične ulaznice od 100 dinara Zlatni prsti pomoći će Košarkaški klub “Mladost” koji im je ustupio teren za koncert. 

Puno emocija sa obe strane i sa bine na košarkaškom igralištu i sa tribina. Frontmen grupe i kompozitor većine pesama Momčilo Moša Radenković, kaže da je to i bio cilj ovog još jednog okupljanja dela originalnih Zlatnih prstiju.

Zlatni prsti 24. avgusta 2016. godine, na koncertu na košarkaškom igralištu, svirali su u ovom sastavu: Momčilo Moša Radenković, Slobodan Bane Radenković, Branko Grujić – Bosanac, Dragan Stojanović – Draganče harmonikaš, Slobodan Milošević – Boban Vaška i Srđan Cvetković – Dzrdza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *