POZNATI SVI FINALISTI 50. GITARIJADE

U finale 50. Gitarijade plasirali se: LSD (Banjaluka), Brat (Užice) i Klot (Beograd) Hadži prodane duše (Užice), Dark sky (Kosovska Mitrovica) i Nu ance (Sofia).

Na drugoj  takmičarskoj večeri 50.Gitarijade nastupalo je šest demo bendova: Hadzi prodane duše (Užice), Rok u ponoć (Bajina bašta), Mamorlook (Varaždin/Beograd), Dark Sky (Kosovska Mitrovica), Zemljotres (Zrenjanin) i Nu ance (Sofia).

Večerašnji stručni žiri u sastavu: Jadranka Janković, PR i rok novinar, Bora Đorđević, Riblja čorba i        Slađana Ivančević, JP TV Most odabrao je tri benda koja su se plasirala u finale gde će se pridružiti već plasiranim LSD-u, Brat-u i Klot-u.

U finale iz druge polufinalne večeri idu Hadzi prodane duše (Užice), Dark Sky (Kosovska Mitrovica) i Nu Ance (Sofia/Bugarska).

Večeras uživamo i u nastupima Bjesova, Eyesburn-a i legendarne Riblje čorbe koju predvodi  prvi rokonačelnik Gitarijade!

Finalisti će nastupiti sutra od 19h, nakon čega će biti poznat i pobednik jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru!

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *