PRVA HARMONIKA u Sokobanji od 12. do 14. avgusta

Medjunarodni festival „Prva harmonika Sokobanja“, biće održan predstojećeg vikenda na centralnom gradskom trgu u Sokobanji i u hotelu “Moravica”.

Za titulu jednog od najstarijih festivala u Srbiji, u različitim kategorijama, nadmetaće se 31 finalista. Takmičari će pred žirijem nastupiti tokom 13. i 14. avgusta u hotelu “Moravica”, a pobednika očekuje vredna nagrada – harmonika, od Opštine Sokobanja, glavnog pokrovitelja festivala. 

Otvaranje revijalnog dela festivala je u petak 12. avgusta u 20 sati na centralnom gradskom trgu ispred Miloševog konaka, kada će nastupiti orekstar Miloša Teofilovića, prošlogodišnjeg pobednika, a nakon toga, prisutne će zabavljati orkestar „Crne mambe“.

Druge večeri od 20 sati počinje nastup finalista mlađih kategorija takmičara i proglašenje pobednika, a nakon toga je koncert pevačice Viki Miljković.

I poslednjeg finalnog dana, u nedelju, 14. avgusta, nastupaju hramonikaši iz starijih takmičarskih kategorija, nakon čega je proglašenje sveukupnog pobednika i dodela priznanja. U revijalnom delu iste večeri na trgu, koncert će održati popularna folk pevačica Milica Pavlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *