Drugi DANUBE FUN FEST u Donjem Milanovcu od 9. do 14. avgusta

U Donjem Milanovcu sutra počinje drugi Danube Fun Fest. Reč je međunarodnom festivalu sportskog, edukativnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Više stotina srednjoškolaca i studenata iz desetak zemalja sveta, do 14. avgusta boraviće u Donjem Milanovcu, upoznati okolinu, takmičiti se i družiti sa svojim vršnjacima iz Opštine Majdanpek.

Prve večeri, u utorak od 20 sati, na stejdžu na dunavskom keju, predviđeno je Etno veče protkano narodnim igrama i folklorom istočne Srbije. Od 22 sata planiran je nastup Trubačkog orkestra Danijele Veselinović.

U okviru sportskog dela Danube Fun Festa narednih dana biće organizovani međunarodni turniri i igre bez granica, edukativne radionice, prezentacije kulture, običaja, hrane, nošnje zemalja učesnika, kao i edukativne ekskurzije do Lepenskog vira, Rajkove pećine i brodom do Trajanove table i Decebela. U muzičkom delu programa do nedelje publika će uživati u nastupima grupa Bad copy, Kikija Lesandrića i Pilota, kao i DJ-eva Žabac, Igor Garnier, Darkned, Groover, Geo Da Dilva, Yanko  

Danube Fun Fest organizuje „Inicijativa mladih Hoću! Mogu! Donji Milanovac“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *