Osnovci bacali “trojku” za pomoć porodici Stojanovski

Na košarkaškom terenu u naselju Kraljevica u Zaječaru, održan je humanitarni turnir osnovaca u slobodnim bacanjima i bacanju trojki, koji je organizovao Crveni krst Zaječar u saradnji sa KK “Mladost” i podršku sponzora.

Učestvovalo je 60-ak osnovaca, a u kategoriji od prvog do petog razreda najuspešniji su bili Dušan Jovanović, Milan Jovanović i Nemanja Vacić, a u starijoj kategoriji prva tri mesta osvojili su Đorđe Ilić, Jovan Jovanović i Milan Nikolić. Osim pehara i diploma, osvajači prvog mesta dobili su lopte, drugog – majice i znojnice a za treće mesto uručene su flašice za vodu. 

Akcija “Humanitarna trojka” organizovana je radi prikupljanja sredstava za kupovinu neophodnih stvari za porodicu Stojanovski sa više dece. Pomoć jednoj od najugroženijih porodica u Zaječaru, prikupljaće se i u subotu na finalu “Le basa”, pa će nakon toga Crveni krst objaviti koliko je sredstava prikupljeno.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *