Najpoznatiji domaći bendovi i Uriah Heep na 50. Gitarijadi

Prodaja ulaznica za 50. Gitarijadu počela je danas putem prodajne mreže EVENTIM CARD SERVICE – www.eventim.rs. Zbog promenjenog datuma održavanja 50. Gitarijade i skraćenja trajanja festivala, svima onima koji su već kupili ulaznice, EVENTIM će vratiti novac, a Gitarijada će tim kupcima pokloniti majicu.

Program ovogodišnjeg rok festivala već je poznat, u četvrtak 11. avgusta od 19 časova počinje takmičarski deo, odnosno prvo polufinale. Svečano otvaranje Gitarijade je u 21 čas, nakon čega sviraju Zlatni prsti, Teška industrija, Ritam nereda, Ortodox Celts i Van Gogh.

Drugog dana, 12. avgusta, takođe u 19 časova na programu je drugo polufinale u okviru takmičenja neafirmisanih bendova. U revijalnom delu nastupaju Bjesovi, Eyesburn i Riblja čorba.

Tokom poslednje večeri Gitarijade, 13. avgusta, nakon finala u takmičarskom delu programa na gradskom stadionu nastupiće Love Hunters i grupa Kerber. Sledi proglašenje pobednika ovogodišnje Gitarijade i za kraj jubilarnog 50. festivala bend Uriah Heep.     

http://www.gitarijada.org/sr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *