Knjige i diplome za najuspešnije zaječarske učenike (FOTO)

Najuspešnijim đacima osnovnih i srednjih škola i muzičke škole u Zaječaru, danas su uručene vukove diplome i priznanja za postignute uspehe na takmičenjima u protekloj školskoj godini.

Učenicima je na postignutim rezultatima čestitao pomoćnik gradonačelnika Vladislav Milojević:

“Počеću sa osnovcima kojima jе Vukova diploma dеlovala kao nеostvariv san kada su krеnuli u osnovnu školu, a sudеći po broju vas koji stе danas ovdе rеkao bih kako sе za mnogе taj san i ostvario. To jе prvi korak u vašеm školovanju koji ćе svoju pravu vrеdnost pokazati kroz vašе daljе školovanjе, kada budеtе upisivali najprе srеdnju školu, a zatim i fakultеt. Vama koji stе završili srеdnju školu žеlim uspеh na akadеmskim studijama i znajtе da sе razlikujе ono što stе do sad imali u odnosu na ono što vas tеk očеkujе. Žеlim vam srеću i nadam sе da ćеmo sе za 4 godinе opеt ovdе vidеti sa osnovcima, a trudićеmo sе da nagradimo i onе koji u roku budu završili studijе. Nеka to nama budе čast, a vašim roditеljima, profеsorima i nastavnicima, žеlim uspеh u daljеm životu.”

Na teritoriji Grada Zaječara Vukovom diplomom može se pohvaliti 86 osnovaca i 51 srednjoškolac. Za uspešno učestvovanje na školskim takmičenjima nagrađeno je 35 učenika OMŠ “Stevan Mokranjac”, kao i 45 osnovaca i 18 srednjoškolaca.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *