Poštanska štedionica prva banka u Donjem Milanovcu posle godinu i po dana (VIDEO)

Banka Poštanska štedionica otvorila je novu ekspozituru u Donjem Milanovcu. To možda i nebi bila velika vest, ali ako njoj dodamo i podatak da su meštani ovog malog turističkog gradića na obali Dunava do sada do najbliže banke putovali 5o-ak kilometara, onda to svakako jeste vest, i to lepa.

Meštani Donjeg Milanovca su ekspozituru Banke Poštanske štedionice dočekali bukvalno uz muziku i kolo. Ovo je prva banka koja je otvorena u ovom mestu posle više od godinu i po dana. Osim za građane i brojne turiste, ovo je lepa  vest i za brojne preduzetnike, koji su do sada imali ogromne probleme i nepotrebne troškove u svom poslovanju.

Do sada su Milanovčani i brojni turisti neke finansijske transakcije obavljali samo u pošti, što nije bilo dovoljno, a Banka Poštanska štedionica, kao državna banka je to prva prepoznala. Lokalnoj samoupravi je posle godinu i po dana uspelo da dovede bankare u Donji Milanovac i samim tim meštanima u mnogome olakša život.

Nedavno je Banka Poštanska štedionica otvorila filijalu i na Staroj Planini, a sa ovom u Donjem Milanovcu, do kraja septembra, otvoriće ih ukupno 40 širom Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *