Pedeseta Gitarijada od 11. do 14. avgusta u Zaječaru

Zaječarska Gitarijada biće održana 11, 12. i 13. avgusta na gradskom stadionu u park šumi Kraljevica, a već su poznati i prvi učesnici.

Kako Za media nezvanično saznaje, na 50. jubilarnoj Gitarijadi u Zaječaru, između ostalih, nastupiće: Bjesovi, Ajzbrn (Eyesburn), Teška Industrija, Lav Hanters (Love hunters) i jedan veliki strani bend, sa kojim su pregovori u toku.

Juče je održan prvi Organizacioni odbor 50. Gitarijade, tako da se više informacija očekuje uskoro.  Za predsednika Organizacionog odbora izabran je muzičar Željko Vasić, a promo lice 50. Gitarijade je muzičar Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik, frontmen grupe Ortodoks Kelts (Ortodox Celts).

Podsetimo, Ustanova Gitarijada Zaječar je prestala da postoji na osnovu Odluke o ukidanju Ustanove “Gitarijada” Zaječar  I broj 011-11/2016 od 13.01.2016. godine („Službeni list grada Zaječara“ br.. 1/2016), a ove godine organizator najstarijeg rok festivala u Evropi je Centar za kulturu i turizam grada Zaječara (CEKIT). 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *