Negotinac Mlađan Nedeljković je prvak Evrope i Mr. Fitness Model

Bodibilder Mlađan Nedeljković iz Negotina, novi je prvak Evrope i Mr. Fitness Model. Ovu prestižnu nagradu osvojio je na Evropskom prvenstvu u Napulju u Italiji, javlja negotinski portal “EAST SIDE”.

Zlato ponovo sija na grudima velikog šampiona u ovom sportu. Nedeljković je već osvajao  srebrna i zlatna odličja, ali ovim zlatom ispisuje istoriju bodibildinga, ne samo u Negotinskoj Krajini, već i u Srbiji.

Isplatila se sva muka, gladovanje, stres, masovni treninzi, nervoza, umor, malo sna i mnogo, mnogo odricanja. Svom sinu sam obećao zlato i ovo zlato poklanjam njemu! Veliko hvala svima koji su me podržavali da istrajem u ovoj priči i okončam je na najbolji mogući način osvajanjem zlata na Evropskom prvenstvu. Hvala, Saši Dimitrijeviću, Igoru Nikoliću, Sportskom Savezu Opštine Negotin, Opštini Negotin, NSP-u, MUP-u i naravno mojoj porodici koja me je u istom dahu podržala i istrpela besnog i gladnog na putu do vrha!“, rekao je Mlađan Nedeljković.

Podsećanaj radi, ovaj momak je i prethodne godine beležio velike rezultate, ali ovaj u Napulju, u Italiji je nešto što je svakako obeležilo njegovu dosadašnju karijeru. 

Negotinci imaju Evropskog šampiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *