Zaječarski srednjoškolci oduševili publiku mjuziklom ALTERNATIVA

Novim mjuziklom ALTERNATIVA zaječarski srednjoškolci, okupljeni oko profesorki Vesne Nedeljković i Aleksandre Stojanović, napunili su salu zaječarskog pozorišta ne samo na oko 300 mesta za sedenje, već i na svom raspoloživom mestu za stajanje. Nakon uspešnog izvođenja prvog mjuzikla “Retro-vizor” krajem 2015. i obećanja da će ovaj na kraju školske godine biti pravi muzički spektakl, najavljeno su i ispunili. 

Igrajući se dijalozima suprotstavljene bele i sive mase ljudskog mozga, simbolično predstavljajući borbu koja se vodi unutar čoveka pred životnim iskušenjima, ovi mladi ljudi svojim vršnjacima, ali i starijoj publici, pokazali su da “Alternativa” uvek postoji i da smo slobodni da odaberemo. Okupljeni iz sve četiri srednje škole, uz pomoć svojih pedagoga, muzičke škole, hora i bendova, sada su mnogo slobodnije pokazali sve svoje talente za glumu, muziku, ples. Veliki aplauz i veliko BRAVO dobili su izvođači na sceni i svi koji su im pomogli da iznesu ovu premijeru, uz nadu da će ih još koji put gledati.

Inače, kako saznajemo, ceo ansambl prvog mjuzikla “Retro-vizor” sutra putuje za Novi Sad, gde će u sredu 8. juna, nastupiti na Zmajevim dečjim igrama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *