Zaječarci šetali i trčali za uređenje Paviljona (VIDEO)

U Zaječaru je danas održana druga po redu dobrotvorna ulična trka pod sloganom „Šetam – trčim sa razlogom / Šetam – trčim za Paviljon“. Ovu trku organizovala je Fondacija Iskorak u saradnji sa Udruženjem građana ZA česme i lokalnim organizacijama i institucijama, a prikupljena sredstva biće utrošena za uređenje Paviljona, poznatog izletišta Zaječaraca.

Stotinak Zaječaraca različitih uzrasta i kategorija trčalo je danas na humanitarnoj uličnoj trci za uređenje zaječarskog Paviljona. U konkurenciji najmlađih najbolji su bili Ivan Koželj i Iva Maletić. U Uličnoj trci na 9000 metara u konkurenciji seniora, najbolji su bili Nenad Nikolić i Iva Milojković.

Posle uspešno organiovanog prošlogodisnjeg maratona, kada se novac donirao za uređenje arteskih česama, Fondacija Iskorak i Udruženje građana Za česme ovom trkom nastavljaju sa aktivizmom za lepši I humaniji grad. 

Uličnom humanitarnom trkom Šetam trčim za Paviljon zapravo počinje kampanja prikupljanja sredstava za uređenje Paviljona, kako bi se animirale kompanije, preduzeća i pojedinci da doniraju sredstva, kako bi se vratio stari sjaj ovom omiljenom izletištu Zaječaraca.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *