U nedelju izmenjen režim saobraćaja u Zaječaru zbog ulične trke ŠETAM – TRČIM ZA PAVILJON

U nedelju, 29. maja, u terminu od 10 do 13 časova, u Zaječaru biti održana druga po redu dobrotvorna ulična trka pod sloganom „Šetam – trčim sa razlogom / Šetam- trčim za Paviljon“. Iz tog razloga za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice: Nikole Pašića (od SUP-a do kružnog toka), Svetozara Markovića (od kružnog toka do bioskopa), Vojvode Mišića, Makedonska, Istarska, Lole Ribara, Jakšićeva, Ljube Nešića (od kružnog toka do Jakšićeve), Koste Čauša, Božina Jovanovića, Trg oslobođenja.

Takođe, se mole građani da u navedenim ulicama, u nedelju, 29. maja od 10 do 13 časova, pomere svoja parkirana vozila sa kolovoza i obeleženih parking mesta na kolovozu, kako ne bi bila ugrožena bezbednost takmičara. Ukoliko neko vozilo bude parkirano na kolovozu ekipa JP „Parking servis“ će neposredno pre početka trke, premestiti ova vozila u neku od susednih ulica.

Više informacija na: www.facebook.com/FondacijaIskorak


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *