Pretučeni otac i ćerka iz Dubočana u životnoj opasnosti, osumnjičeni uhapšeni (VIDEO)

Otac i ćerka, Svetozar R. i Dušanka R. iz sela Dubočane kod Zaječara brutalno su pretučeni u nedelju 22. maja, a trenutno se nalaze na odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra Niš i životno su ugroženi. Svetozara i Dušanku su u njihovoj kući pretučene pronašle komšije juče u kasnim popodnevnim satima.

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, opsežnom akcijom policije ovo razbojništvo je rasvetljeno i uhapšeni su D. P. (1983) i M. P. (1961) iz okoline Bora, koji se terete da su oštećene napali u njihovoj kući i naneli im teške telesne povrede. 

Policija je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredila osumnjičenima meru zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Pretučeni otac i ćerka iz Dubočana, u zaječarsku bolnicu primljeni su u teškom stanju gde su im, prema rečima direktora bolnice, doktora Stanislava Tadića, konstatovane teške telesne povrede opasne po život. Posle ukazane prve medicinske pomoći i konsultacije više lekara specijalista, pacijenti su upućeni na dalje lečenje u Klinički centar Niš. Oni su smešteni na odeljenje intenzivne nege i za sada nema podataka o njihovom zdravstvenom stanju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *