Borski maturanti posetili Fakultet za menadžment u Zaječaru

Fakultet za menadžment u Zaječaru danas su, u okviru manifestacije “Dani otvorenih vrata”, posetili borski maturanti. Oni su se tom prilikom upoznali sa studijskim programom, ali i sa uslovima studiranja na Fakultetu.

Dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru prof. dr Dragan Mihajlović kaže da se današnjom posetom borskih maturanata završavaju “Dani otvorenih vrata” i najavio novinu na fakultetu za koju, kako kaže, već ima puno interesovanja.

“Pored Menadžmenta i biznisa, koji su dugi niz godina zastupljeni na našem fakultetu i ekonomije koju imamo već dve godine, od jeseni naši studenti imaće priliku da upišu i Fakultet za pravo, javnu upravu i bezbednost. Naime, svi oni koji budu upisali Fakultet za pravo, javnu upravu i bezbednost i završili jedan od ovih modula, a žele eventualno da se predomisle, moći će, polaganjem diferencijalnih ispita, da se vrate na pravo i da budu advokati, sudije ili tužioci. To je jako bitno i velika stvar, naročito prilikom zaposlenja”, kaže Mihajlović i dodaje:

“Novina je i to da ćemo od ove godine upisivati i master pravnih nauka, a ne samo iz ekonomije”.

U okviru ovogodišnjih “Dana otvorenih vrata” Fakultet za menadžment u Zaječaru prošle nedelje posetili su maturanti zaječarskih i knjaževačkih srednjih škola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *