Dan otvorenih vrata na FMZ (FOTO)

Prema višegodišnjoj tradiciji, Fakultet za menadžment u Zaječaru otvorio je vrata za sve zainteresovane maturante koji bi želeli da nastave svoje obrazovanje. Danas su na ovoj visokoškolskoj ustanovi koja radi kao sastavni deo Džon Nezbit univerziteta, boravili maturanti iz knjaževačkih srednjih škola – Gimnazije i Tehničke škole, a juče je Dan otvorenih vrata bio za zaječarske maturante.

Dekan fakulteta prof. dr Dragan Mihajlović predstavio je potencijalnim studentima prednosti studiranja na Fakultetu za menadžment, gde se mogu školovati za zvanja strukovnog menadžera, diplomiranog menadžera i diplomiranog ekonomistu. Nakon 26 godina, u Zaječaru se ponovo otvara odeljenje Pravnog fakulteta, rekao je Mihajlović, tako da će se na ovom fakultetu ubuduće školovati i pravnici.

Kao i do sada upis i prva godina studija je besplatna, a najuspešniji studenti, sa visokim prosekom, imaju mogućnost da ceo studijski program završe bez plaćanja.  

Naredne sedmice, sa programom akreditovanog studijskog programa Fakulteta za menadžment biće upoznati i borski maturanti.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *