Zaječarska i borska policija privela mladiće zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru su, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, odredili meru zadržavanja do 48 sati M.P. (1991), M.D. (1980) i S.I. (1992) svi iz Sokobanje, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pregleda vozila, u kojem su bili osumnjičeni, na podu ispred suvozača, pronađena je kesa sa sadržajem praškaste materije braon boju nalik na opojnu drogu heroin težine oko 102 grama i kesa sa sadržajem biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu oko 2 gr,  navodi se u saopštenju PU Zaječar.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili suzadržavanje do 48 sati I. Š. (1990), M. Š. (1988) i V. R. (1988), a u svojstvu osumnjičenog saslušali su šesnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja istavljanje u promet opojnih droga. 

Nakon što je policija zaustavila vozilo u kome su se nalazili osumnjičeni i izvršila pregled lica i vozila, kod šesnaestogodišnjeg mladića pronašla je 89 tableta ekstazija, navodi se u saopštenju PU Bor. 

Osumnjičeni I. Š., M. Š. i V. R. uz krivične prijave, sprovedeni su nadležnom Višem javnom tužiocu u Zaječaru koji im je odredio pritvor do 30 dana, dok će se šesnaestogodišnji mladić braniti sa slobode.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.