Prvaci iz OŠ “Desanka Maksimović” saznali gde “stanuju knjige” (VIDEO)

Deca od malena uče da su knjige najbolji prijatelji iz kojih se mnogo toga može naučiti i istovremeno obogatiti svoj rečnik. Kada krenu u školu mališani najčešće odu u prvu posetu biblioteci, ali zaječarski prvaci otišli su nedavno u posetu knjižari. Oduševljeni iskustvom, naslikali su njihovu avanturu i odneli vlasnici knjižare koja ih je nagradila slikovnicama.

Đaci I-1 OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru želeli su da saznaju gde žive knjige. Učiteljica Olivera im je ispunila želju, a njihovo oduševljenje pretočili su u crteže i pričice koje su doneli na poklon vlasnici knjižare.

Deca su omiljeni posetioci knjižare. Njima se mora posvetiti pažnja i zajedno sa roditeljima odabrati pravu knjigu koja će im najviše koristiti, ali i zaokupiti pažnju. Ideja da joj ceo jedan razred dođe u posetu i priredi joj likovno iznenađenje, oduševio je Irenu Jović Stanojević, koja ih je za to darivala slikovnicama:

Uspomena na lep susret i druženje ostaće i prvacima dok budu čitali slikovnice, a i knjižari koju će krasiti ovi crteži.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *