“Šetam – trčim sa razlogom” Za Paviljon 29. maja

Druga po redu dobrotvorna ulična trka i šetnja pod nazivom “Šetam – trčim sa razlogom” Fondacije Iskorak, biće organizovana u nedelju, 29. maja, a  Zaječarci će ovoga puta šetati i trčati za Paviljon. Sva sredstva prikupljena ovom prilikom biće donirana za uređenje jednog od najlepših delova Kraljevice i nekada omiljenog izletišta Zaječaraca. Partner u organizaciji šetnje / trke je Udruženje Za česme, a medijski pokrovitelj Za media. 

Inače, uređenje Paviljona nakon mnogo godina zapuštenosti, počelo je pre godinu dana sadnjom javora, a zatim su Fondacija Iskorak, volonteri i Udruženje Za česme, uz pomoć lokalne zajednice, raskrčili rastinje, uredili česmu i klupe, u okviru projekta “Mehanizam”. Ove sezone, između ostalog i sredstvima dobrotvorne ulične trke, planira se izgradnja dečjeg igrališta i drugih sadržaja za decu i odrasle na Paviljonu.

Da podsetimo, prva dobrotvorna ulična trka i šetnja “Šetam – trčim sa razlogom  za česme”, održana je 14. juna 2015. tokom koje su se prikupljala sredstva za uređenje arteskih česama u gradu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *