Počele pripreme za turističku sezonu na Borskom jezeru (VIDEO)

Na Borskom jezeru je počela priprema za predstojeću turističku sezonu. Gostiju već ima, ali se popunjenost svih kapaciteta očekuje uoči prvomajskog uranka. Posebnu pogodnost, koju većina turista koristi, predstavljaju takozvani vaučeri za odmor u Srbiji, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. 

Borsko jezero je biser turizma Timočke krajine koji još uvek nije dovoljno iskorišćen, omiljeno kupalište Borana, ali i kupača i ribolovaca iz cele istočne Srbije. Od kada je vlada Srbije uvela besplatne vaučere za odmor u Srbiji, sve veći broj turista iz cele zemlje posećuje ovu destinaciju, pa čak I u vreme dok zvanično turistička sezona nije ni počela.

Zvanična turistička sezona na Borskom jezeru počinje uoči prvomajskog uranka, međutim pripreme su već uveliko počele. Aleksandar Mišić vlasnik vile Vertigo na Borskom jezeru ističe da su rezervacije za smeštaj u njihovoj vili već počele da pristižu I da su za turiste pripremili posebne pogodnosti.

Borsko jezero idealno je za kupanje, pecanje, vožnju pedalina, a tokom cele sezone, organizuju se brojne kulturno umetničke i sportske manifestacije. Takođe u okolini jezera ima puno kulturno istorijskih spomenika, arheoloških nalazišta, pećina I drugih zanimljivosti koje mogu upotpuniti vreme provedeno ovde.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *