Humanitarni koncert “Boema & prijatelja” za pomoć školi “Lj.R.Nada”

Zaječarski orkestar “Boemi” prirediće u četvrtak uveče (14. aprila), u 20 sati, koncert na kome će nastupiti i Željko Vasić, Lena Stamenković i još puno prijatelja, a prihod od ulaznica biće uplaćen školi “Ljubica Radosavljević Nada” za adaptaciju, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Koncert se realizuje 10. godinu za redom uz stare saradnike kao što je Pozorište “Zoran Radmilović”, ali i nešto mlađe – Fondaciju “Iskorak” sa kojom je prošle godine realizovan koncert kojim je pomognuta kupovina histeroskopa za zaječarsku ginekologiju.

Dobru saradnju nastavljamo i ove godine, jer je Fondacija “Iskorak” usmerena ka pomoći i podršci filantropskom radu, rekao je Dejan Perić iz “Iskoraka”.

Jovica Đokić iz “Boema” podseća da su njihovi humanitarni koncerti uvek sadržajni i puni gostiju, pa će tako biti i ovog puta kada se obeležavaju dva jubileja – 10 godina humanitarnog rada i 20 godina postojanja orkestra:

“Odlučili smo da na repertoaru bude izbor pesama koje smo izvodili svih ovih proteklih godina, a među gostima su nekadašnji učenici OŠ “Lj.R.Nada” kao naši specijalni gosti Željko i mala Lena, pa se nadamo da će ih biti i među publikom”

Novinarima se obratio i direktor škole Novica Dimitrijević, koji je zahvalio svima na realizaciji koncerta i rekao da će prihod od ulaznica upotrebiti za adaptaciju škole koja će od ove jeseni preći na jednosmenski rad. Za radove će biti potrebno oko 200.000 dinara, pa je zato zatražena i pomoć roditelja i svih ljudi dobre volje koji mogu da doniraju na žiro račun škole 840-4491760-88.

Cena ulaznica za koncert “Boema & prijatelja” je 250 dinara.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *