NidžinDan – sećanje na Dragoslava Nikolića Nidžu

U subotu, 2. aprila, članovi porodice, prijatelji i kolege, organizovaće u Zaječaru više aktivnosti pod nazivom „NidžinDan“ u znak sećanja na Dragoslava Nikolića-Nidžu (2.4.1958-5.5.2015), istaknutog kulturno-sportskog radnika, koji je svojim svakodnevnim, bezrezervnim angažovanjem dao neizmeran doprinos unapređenju društvenog života Grada Zaječara.

U 10 sati, pešačkom stazom zaječarskog Hipodroma, tim Nidžinih prijatelja – sportista i rekreativaca povešće sve zainteresovane u jednočasovni obilazak Nidžinog trening poligona na Kraljevici.

U foajeu Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, od 13 sati, kolege i prijatelji će anegdotama podsetiti prisutne na Nidžinu posvećenost poslu slikara izvođača, njegov timski duh i pozitivnu energiju koju je nesebično delio sa svima.

U 14 sati, grupa Nidžinih prijatelja-biciklista će, od platoa ispred teniskih terena „Eurokluba“, predvoditi učesnike u savladavanju najzahtevnijih biciklističkih staza na Kraljevici.

Uveče, od 19,30, u sali „Fight Team 019“, koja se nalazi u Kotlujevcu, u ulici Dobrivoja Radosavljevića, preko puta osnovne škole „Hajduk Veljko“, biće održan trening borilačkih veština, sa temom „Borbena tehnika sportskog karatea“. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *