Uskoro karte za Outhide festival u svim gradovima Timočke krajine (VIDEO)

Zaječar će pored Gitarijade uskoro dobiti još jedan muzički festival OUTHIDE. Ovaj muzički festival će imati i humanitarni karakter. Nedavno je počela i prodaja karata u Zaječaru, a narednih dana će, prema rečima Gordane Nikolić iz organizacije festivala, početi prodaja i u drugim gradovima Timočke krajine.

Ulaznice za Outhide festival u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 250 dinara, dok će na dan održavanja festivala, cena karte biti 400 dinara.

Mesto dešavanja je spomenik podignut palim borcima NOR-a i žrtvama fašističkog terora, Vešala. Razloga za odabir baš ove lokacije ima puno, a prema rečima organizatora, jedan od njih je i davni legendarni koncert grupe EKV u Zaječaru.

Festival je humanitarnog karaktera i novac od prodatih karata biće iskorišćen za lečenje Nemanje Ivanovića iz Velike Plane.

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović, na srpskoj klupskoj sceni poznat i kao Manja, boluje od teške bolesti. Njemu je dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120.000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburgu, gde se Nemanja trenutno nalazi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *