Projekcije filmova “Zutropolis-grad životinja”, “Dedpul” i “Vlažnost” u Pozorištu “Zoran Radmilović”

Animirani film „Zutropolis-grad životinja“ u 3D produkciji biće prikazan danas u Pozorištu “Zoran Radmilović” u terminu od 16 časova. Film je sinhronizovan na sprski jezik a glavne uloge poverene su glumcima Tamari Dragičević (zečica Džudi Hops) i Nikoli Vujoviću (lisac Nik Divlji). Osim njih, u sinhronizaciji filma učestvovali su i Bojan Žirović, Dimitrije Stojanović, Voja Brajović, Sara Jovanović, Isidora Minić, Slobodan Tešić, Milan Čučilović, Vladislava Đorđević, Marko Marković, Milan Pajić, Boris Milivojević, Srđan Timarov, Dušanka Stojanović, Milan Antonić… U 20 sati počinje jedan od najgledanijih filmova u Srbiji o superherojima „Dedpul“. Film nas vodi kroz život  nekonvencionalnog Marvelovog anti-heroja, Dedpula.

Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego – Dedpula. Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor  kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

U ulozi heroja, koji to nije, našao se Rajan Rejnolds, kome je ovo već peta uloga u nekom ekranizovanom stripu. Kolososu, jednom od glavnih likova glas pozajmljuje srpski glumac, Stefan Kapičić.

Reditelj filma je Tim Miler, scenario potpisuju Pol Vernik i Ret Riz, a u ostalim ulogama se pojavljuju Morena Bakarin, T.Dž. Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

U petak, 11. marta od 18 sati, zaječarska publika moći će ponovo da pogleda film „Zutropolis-grad životinja“, dok je za veče zakazana projekcija filma „Vlažnost“ koji se daje od 20 časova.

 “Vlažnost”  prati lik mladog menadžera koga igra Miloš Timotijević. Njegov život dobija neočekivani obrt kada njegova devojka nestane, a on pokuša da to sakrije od svih i nastavi sa normalnim životom.

Pored Miloša Timotijevića i Tamare Krcunović, u filmu igraju još i Borka Tomović, Jelena Stupljanin, Slaven Došlo, Vanja Ejdus, Biljana Keskenović, Katarina Marković, Vladimir Aleksić, kao i poznati holandski glumac srpskog porekla, Dragan Bakema, kome je ovo prva uloga u domaćem filmu. Režiju potpisuje Nikola Ljuca, kome je ovo prvi dugometražni film.

Cena ulaznica za sve projekcije je 250 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *